Aanmelden voor de 60 dagen challenge is niet zo heel moeilijk, maar je denkt vast waar gaan we dan aan werken in deze 60 dagen?

Dit is echt heel breed. We gaan veel verschillende motivaties tegenkomen.
De doelen die je bij mensen kan tegen komen zijn:

- Afvallen 🩱👙
- Aankomen 💪
- Darmwerking verbeteren🔥
- Geen gezondheidsklachten meer ⛔️
- Meer energie 📊
- Vitaminen tekorten voorkomen
- gezond ouder worden👩‍🦳

Dit brengen we allemaal in kaart met behulp van een gesprek.


Om je goed te helpen naar het doel wat je hebt deze 60 dagen moeten we achter je doel komen. Ik zal met behulp van een presentatie meer uitleg geven over voeding en sport, hierbij hoort een mooi formulier met vragen. Door de vragen te stellen zullen we achter je doel komen.

Na het afronden van de presentatie en het intake formulier zullen we samen een plan maken speciaal op jou afgestemd om je doel te halen. Natuurlijk is het wel een realistische doel. Want we doen niet aan tovenarij. We werken met voeding en dit is de key tot succes

Met veel tips/tricks en een persoonlijk voedingsplan kan je lekker naar huis.

Heb je daarna vragen dan mag je me altijd bellen of whatsappen. Dit is geen probleem.


De 60 dagen challenge start.
Iedereen met alle motivatie van de wereld aan de slag om de beste versie van je zelf te worden. Als je de juiste mindset heb kan je hier een tof resultaat halen.

Er zijn mensen in de vorige challenge's geweest die ruim 10 kilo zijn afgevallen. Super knap, maar zeker mogelijk. De andere resultaten liegen er ook zeker niet om.

Elke dag krijg je via een platform tips en trick die je kan gebruiken om aan je voeding toe te passen. Dit gaat over voeding/sport/mindset en lekkere recepten.

Ook geven we hele informatieve masterclasses over verschillende onderwerpen die met lifestyle te maken hebben.

60 dagen lang aan de slag elke maandag geef je je weeg en meet resultaat door die wij bijhouden. Hierbij kunnen wij de resultaten controleren en waarbij nodig nog een beetje bijsturen. Super fijn om zo veel hulp te hebben.

Echt een stok achter de deur!