Business Care

Business Care, het woord zegt het eigenlijk al, wij zorgen voor jouw werknemers. Samen stellen wij een plan op om jouw werknemers fit te krijgen en te houden.

Dit kun je zien als wekelijks een korte training, welke veel voordelen kan hebben. Tevens zijn workshops op het gebied van voeding en lifestyle mogelijk voor nog meer bewustzijn. We doen dus niet alleen maar bedrijfsfitness, maar kunnen op alle fronten jouw bedrijf ondersteunen.


Bedrijfsfitness

Beweging en bewustwording over een gezonde lifestyle is de sleutel tot meer productiviteit op de werkvloer. Je kunt hierbij denken aan een betere werksfeer, en weinig ziekteverzuim. Ben je al overtuigd?


WORKSHOP & LEZINGEN 

Van zakelijk lunchen naar zakelijk samen trainen

Bij ons is het mogelijk om met een groep samen te komen trainen. Dit zorgt voor meer samenwerking en productiviteit. En je maakt lol én je boekt ook nog eens progressie! Vanaf 4 personen geld er ook nog eens een heel voordelig tarief.

Go for it zierikzee Business Care staat voor meer dan alleen bewegen, we hechten ontzettend veel waarde aan theoretische kennis om de praktijk nog beter toe te kunnen passen. Je kunt hierbij denken aan een workshop over gezonde voeding, of een lezing over hoe je fit kunt blijven op het werk. We streven er altijd naar om een link naar de praktijk te vertalen zodat jouw werknemers ook echt productiever worden!

 


BUSINESS CARE OP JOUW TOOLBOX-MEETING?

Jouw werknemers fit krijgen? Wij denken mee!

Vanaf vandaag zijn wij beschikbaar om jouw werknemers fitter te krijgen. Je kunt hierbij denken aan een korte training in de pauze, of bijvoorbeeld uitleg over voeding of til instructies, zodat jouw werknemers daarna weer gefocust verder kunnen met hun arbeid!

  • Verzuim vermindert
  • Productiviteit stijgt
  • Samenwerking tussen werknemers verbetert
  • Sfeer op de werkvloer wordt veel beter

Ben jij al overtuigd? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!